top of page

Om oss

Madhusets Lillebror

Det Lille Madhuset ble til med en enkel idé - å bringe god mat og mennesker sammen. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss en solid forståelse for hva våre kunder verdsetter. I tillegg merket vi en stor etterspørsel på rask, enkel og god catering. Med Det Lille Madhuset ønsker vi å tilby en handleopplevelse som kombinerer høy kvalitet, god service og stor matglede.

IMG_7700 2.HEIC

Konseptet Express Catering

Express Catering fokuserer på ferdiglagde måltider og matretter. Dette kan være spesielt nyttig for bedrifter, private sammenkomster, arrangementer og møter hvor det er behov for rask og enkel matservering, uten omfattende planlegging.

Vi fokuserer på fleksibilitet og effektivitet, og gjør det mulig å bestille og å hente mat på kort varsel. Er du sent ute med å bestille mat til et viktig møte? Ta kontakt med oss og vi hjelper deg!

Express catering er en praktisk løsning for de som trenger rask og pålitelig catering uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

IMG_7648 2.HEIC

Events og større selskap

Madhuset

Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon, større firmafester eller lignende? Madhuset har det du trenger for et vellykket arrangement. Se mer her

Selskapslokaler

Madhuset tilbyr flotte selskapslokaler i Kristiansand og omegn.

Se mer her

Utleie

Gjennom Madhuset kan du leie alt i fra privat kokk, servitører, partytelt, bord, stoler, musikkanlegg og mye mer. Se mer her

bottom of page